Szavazás

Kutyás szólások és közmondások

2009.07.01. 03:00 :: Kutyás Titkok

 

Ezzel a bejegyzéssel azt szeretném bizonyítani, hogy az ember legjobb barátai a kutyák számos szólásba és közmondásba belopták magukat! Nézünk meg néhányat:

Amelyik kutya ugat, az nem harap.: A nagyszájú, mindig hangoskodó emberekről azt hiszik, hogy állandóan haragszanak vagy mérgesek valamiért. Néha félünk is tőlük, pedig általában nem szoktak veszélyesek lenni!

Hamarabb utolérik a hazug embert, mint a sánta kutyát.: Aki hazudik, az mindig lebukik előbb vagy utóbb!

Kutyából nem lesz szalonna.: A rossz emberek nem változnak meg általában!

Köti az ebet a karóhoz.: Az ilyen ember makacsul ragaszkodik az igazához mégha olykor nincs is igaza. Nem hajlandó beismerni ha téved és igazáért képes veszekedni, akkor is ha tisztában van, vele, hogy tévedett!

Ha ismer még kutyákkal kapcsolatos szólásokat vagy közmondásokat akkor kérem ossza meg velünk és szóljon hozzá a bejegyzéshez!

 

Szólj hozzá!

Címkék: érdekességek

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr851213745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása