Szavazás

Újra itt a kutyástitkok csapata!

2010.01.15. 22:12 :: Kutyás Titkok

Kedves barátaim!

Mint ahogy remélem észrevettétek, az elmúlt hónapokban szünetelt blogunk!

Ennek az oka, hogy elhunytak a kutyáim és ezért nem volt kedvem ezzel a témával foglalkozni! Mostanra már sikerült feldolgozni a történteket! Ezért újra itt vagyunk megújult erővel és új témákkal!

Arra szeretnénk kérni önöknek, hogy tanácsaikkal, ötleteikkel, témajavaslataikkal és esetleges olyan tartalmaikkal amelyet megszeretnének osztani másokkal továbbra is segítsék munkánkat, illetve hoszászólásaikkal adjanak nekünk visszajelzést és vegyenek részt a közösség életében.

Ha vállalkozó kedvűnek érzi magát akkor csatlakozzon csapatunkhoz (fajtabemutatásokat, érdekeségeket írni...) és legyen része ennek a nagy közösségnek! További információkért írjon a kutyastitkok@gmail.com e-mail címre!

 

Üdvözlettel

a kutyástitkok csapata

Szólj hozzá!

Címkék: közérdekű

A bejegyzés trackback címe:

https://kutyastitkok.blog.hu/api/trackback/id/tr391659080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása